Röra om för nya tankar och infall


Ville bara dela med mig av något jag har gjort i fyra dagar, som är ganska kul. Drar en lapp och låter mig inspireras av orden där på under dagen.
 
I går drog jag orden ”skala av” och började dagen med att skala en banan, sen en dusch med peeling, jag slängde lite skräp och plockade undan. Idag drog jag orden tvärt om, ingen aning om hur dagen kommer sluta .. kanske tar jag bussen åt andra hållet, äter middag till frukost, ändrar tankar som ”man kanske skulle gå och handla” till ”man kanske skulle sitta stilla och vissla”, ringa mormor i ställer för farmor eller föra över hyran till en klasskamrat i stället för hyresvärden.
SONY DSC
SONY DSCSONY DSC


4 svar till “Röra om för nya tankar och infall”

  1. Vilken trevlig blogg! Hittade dig när jag googlade efter inspirerande teckningsövningar.
    Gillar denna idén! Bra för att finna nya vägar på redan ihjäl tuggade stigar…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *