15th of december


Idag är det den 15 december och det finns en lucka i min julkalender att öppna idag också för den som vill ;) När man har öppnat luckan kan man klicka en extra gång för att se en närbild.
Klicka på bilden här under eller länken i min sidebar för att komma till julkalenden.


(English)
Today it’s the 15th of december and there is a ”window” to open in my christmas calendar today too, for those who feel like it ;)  When you opened the window, you can klick one extra time to see a close up.
Klick on the pic here under or the link in my sidebar to get to the christmas calendar.
SONY DSC


Ett svar till “15th of december”

  1. Jag vet att du är som jag, jag har läst din blogg länge men i tystnad. Jag älskade dina porträtt av alla ugglor och har sedan dess, minst, varit förtrollad av din blogg ^^ Min lägenhet svämmar över av Harry Pottergrejer, och jag riktigt njuter av det :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.