Monthly Makers – något jag aldrig testat


lek1 liten Hälla-ut-färg-och-vatten-på-en-tallrik-och-doppa-papper-metoden – provad för första gången!

Och här på Julias blogg kommer fler bidrag från olika kreativa bloggare att dyka upp i slutet av Juli.

varg kollage liten 2vänster: samma doppmetod Höger:en varg som blev till vid sidan av.

lek kol liten 2 Vänster: Testade otypisk bakgrundfärg höger: samma doppmetod som ovan

salt tva liten2och efter att för första gången ha sett salt-akvareller, nämligen Jessicas vackra akvareller testade jag det också.

lek5 liten 2en till otypisk bakgrundsfärg för mig (och stjärnor i photoshop)


7 svar till “Monthly Makers – något jag aldrig testat”

  1. Vaa men vad spännande – fattar inte riktigt dock! Vadå hälla ut färg och vatten i tallrik och doppa haha? Eller det kanske är rätt uppenbart egentligen. Måste testa!! Kul att du testade salt också!! Så fint alltihop

    • Jag ska se till att göra en bloggpost om hur jag gjorde :) uppdaterar dig när den är postad!

  2. Vilken jäkla experimentfest, och så vackert! Jag vill veta mer om tekniken – du har alltså inte typ marmorerat utan mer ”bara” blandat? Blev så fina ytor. Älskar vargen också och tornet mot orange bakgrund!

    • tusen tack Johanna! Jag ska se till att göra en bloggpost om hur jag gick till väga. Jag uppdaterar dig när jag postat den!
      Allt gott!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.